Местните медии в Кейптаун твърдят, че Красимир Каменов - Къро е застрелян

...
Местните медии в Кейптаун твърдят, че Красимир Каменов - Къро е застрелян
Коментари Харесай

Местни медии: Красимир Каменов - Къро е бил застрелян от упор

Местните медии в Кейптаун настояват, че Красимир Каменов - Къро е убит от упор, а малко по-късно въоръжени мъже са умъртвили и жена покрай съда в града.

След изтезанието Министерство на вътрешните работи ревизира дали разстрелът има връзка с убийството на Анджело Димов и брачната половинка му през 2018 година още веднъж в ЮАР. 

Екзекуторите на Красимир Каменов, брачната половинка му и още двама души са разрушили портата на имението с микробус, показват още локалните медии. Единствено Къро бил завързан с така наречен „ свински опашки “. Останалите трима били с белезници.

Разследването в Южна Африка продължава. Действия към този момент са подхванали и от полицията у нас.

„ През 2018 има сходно ликвидиране още веднъж в ЮАР на български жител и неговата брачна половинка, ние вършим и ще създадем всичко допустимо да установим връзките сред тези събития “, сподели Иван Демерджиев. 

Къде тъкмо се е укривал търсеният с алена бюлетина от „ Интерпол “ Красимир Каменов, в Министерство на вътрешните работи са знаели чудесно.

„ Министерство на вътрешните работи е уведомило управляващите на ЮАР къде се намира. За страдание, не беше открит и арестуван преди да се стигне до гибелта му “, разяснява Демерджиев. 

Според някогашния шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев Красимир Каменов най-вероятно е засегнал ползи в Южна Африка.

„ Видимо с огромна безочливост е направено, само че и с висока доза професионализъм – влизат хора, преоблечени с униформи “, сподели Тихомир Стойчев.

А съгласно юрист Людмил Рангелов появяването на името на Каменов на конференции на прокуратурата и последвалия гърмеж до кортежа на Иван Гешев са „ съвпадения “. 

„ Политиците и магистратите, които през днешния ден водят война, имаха един общ зложелател - Красимир Каменов – Къро.
Точно тези хора дължат през днешния ден пояснение към този момент не като другари, а като врагове, по какъв начин и за какво се стигна до убийството на този човек като техен общ зложелател “, сподели още вътрешният министър. 

Софийската градска прокуратура през днешния ден се самосезира по случая. Отттам показаха, че чакат публична информация посредством външното ни министерство, след което ще стартират дейности.

От външното ни министерство обаче и през днешния ден не получиха публична информация от Южна Африка за изтезанието. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР